keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Edullisia materiaalihankintoja

Kun teen viikinkienvaatteita tai keskiaikavaatteita ja nyt muutakin myyntiin tulevaa Rosafiinan sekatavarakauppaan, pyrin hankkimaan materiaalit käytettyinä. Kirpputorit notkuvat vähän käytetyistä, melkein uusia vaatteita.
Tori.fi on ollut pitkään kantakauppani. Olen Tori.fi’n kautta ostanut paljon uusia kankaita, joita ihmiset ovat ostaneet ja jotka ovat jääneet heiltä käyttämättä. Usein ostan, mitä löydän edullisesti ja mietin myöhemmin, mitä niistä teen.

 Viime sunnuntaina löysin pari mielenkiintoista ilmoitusta Torilta. Toisella myytiin kaksi pakkaa kangasta ja toiselle kasa pieniä pitsiliinoja. Molemmista hintapyyntö oli 10€. Ja molemmat myyjät olivat lähellä.

 Kangasmyyjä ei osannut etukäteen kertoa kankaista mitään muuta kuin leveyden ja että niitä on monta metriä. Päätin mennä katsomaan. Hämmästyin, kun näin kankaat. Ne olivat paksua printtipuuvillaa, sisustuskankaita verhoihin tai pöytäliinoihin.

Vihreä sopii vaikka liinaksi keväiselle pöydälle. Kirjava taipuu moneen.

Kotona purin uteliaana vihreän pakan. Minua kiinnosti, paljonko siinä oli kangasta? Sitä oli 13m. Kirjavaa kangasta on vielä paljon enemmän, ehkä 20m. Mikä löytö!
Kävin hakemassa myös pitsiliinat. Kun myyjä ojensi liinakassin, hän kertoi keränneensä liinat kirppiksiltä tarkoituksenaan askarrella niistä jotain. Kiitin keräämisestä puolestani!
Saankohan, minä tehtyä niistä jotain, vai pistä kiertoon takaisin parin vuoden kuluttua? Tässä on ompelemani mekko. Sen pitsisomiste on vanhasta liinasta, jonka olen ostanut aikaisemmin kirppikseltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti